Lords of the Fallen – logiášek

Lords of the Fallen údajně vyjde už v říjnu

12. 5. 2023
Zdroj náhledu: @lotfgame

Lords of the Fallen je velmi očekávaným počinem od společností Deck13 a CI Games pro zaryté fanoušky Souls pecek. Děj hry se odehrává tisíc let po vydání původní předlohy a je navržen s ohledem na kooperativní hraní, díky čemuž si dva hráči mohou vyzkoušet nepřerušovanou online hru.

Lords of the Fallen bude pohánět Unreal Engine 5 a bude disponovat kvalitními texturami. Navíc se bude používat Chaos Physics z UE5 pro pokročilou simulaci oděvu, řetězů, vlasů, opasků a mnoho dalšího. Za pozornost rovněž stojí, že projekt bude těžit z grafického rozhraní UE5 Lumen. Nezůstává pouze u toho, společnost Hexworks vytvořila v rámci Unreal Engine 5 vlastní sadu nástrojů, která jim poskytne komplexní tvorbu dvou prostředí vedle sebe.To celé zní velmi skvěle, proto není divu, že fanoušci na tuto hříčku netrpělivě čekají. Podle nových informací však nebudou muset čekat dlouho. Před pokračováním myslete na to, že se jedná pouze o domnělé údaje, které nebyly potvrzeny vývojáři ani vydavatelem.

Na Twitteru se objevila zpráva, že by titul mohl vyjít již 13. října. Tato zvěst pochází od společnosti Aggiornamenti Lumia, která má, co se týče úniků, poměrně solidní výsledky. Znovu však opakuji, že se jedná pouze o spekulaci. Můj osobní odhad je, že CI Games oficiálně oznámí datum vydání na události Summer Games Fest 2023. Titul si již nyní můžete přidat do seznamu přání ve službě Steam.

Michal Mráz

Hraní her podlehl už jako malý kluk díky svým retro srdcovkám jako byl Doom, Quake, Wolf a Duke Nukem. Skoro žádný žánr mu není cizí, ale nejraději má RPG, FPS a TPS hry. Jeho seznam dohraných her je delší než účtenka nákupu za doby korony. Jakmile vyjde nějaká nová hra jeho gusta, ihned se po ní sápe.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.