Dark Souls

Jak by vypadal Dark Souls v Unreal Engine 5?

18. 5. 2023
Zdroj náhledu: igdb.com

Toto video od SilasCG ukazuje, jak by mohl vypadat remaster Dark Souls na Unreal Engine 5. SilasCG pro své účely přenesl Anor Londo – sídlo moci bohů – a všechny jeho prostředky do nejnovějšího enginu společnosti Epic a musím říct, že to vypadá úžasně. Není to přitom poprvé, co se o síle Unreal Enginu 5 přesvědčujeme. Objevilo se několik podobných materiálů, na nichž si zarytí fanoušci představovali, jak by v něm vypadaly hry jako BloodborneRed Dead Redemption nebo stará dobrá klasika Portal. Nyní se podíváme na první Dark Souls.

Nejlepší na tom je, že toto video nám dává jasnou představu o tom, jak by remaster mohl vypadat. Osvětlení v Unreal Engine 5 je obrovský rozdíl. Skutečnou ironií je, že pořádný remaster by mohl vypadat ještě lépe než tato ukázka. Dovedete si představit, že by studio zodpovědné za takový projekt mohlo využít výhod Nanitu a Lumenu a použít zcela nové kvalitní zdroje? Každopádně jsem si jistý, že toto video potěší nejednoho fanouška Dark Souls. Pokud by to někoho zajímalo, společnost FromSoftware neoznámila žádné plány na remake nebo remaster tohoto prvního dílu Dark Souls. Měli bychom asi sepsat petice.

Michal Mráz

Hraní her podlehl už jako malý kluk díky svým retro srdcovkám jako byl Doom, Quake, Wolf a Duke Nukem. Skoro žádný žánr mu není cizí, ale nejraději má RPG, FPS a TPS hry. Jeho seznam dohraných her je delší než účtenka nákupu za doby korony. Jakmile vyjde nějaká nová hra jeho gusta, ihned se po ní sápe.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.