Farming Simulator 22 - včely

Farming Simulator 22 nabídne také chov včelstva a skleníky

22. 10. 2021
Zdroj náhledu: Giants Software

Přesně měsíc zbývá do vydání nového dílu největšího a nejoblíbenějšího farmářského simulátoru všech dob. Vývojáři z Giants Software ukázali nový trailer pro Farming Simulator 22, který v plné kráse přibližuje hospodářská a divoká zvířata. Těšit se můžeme mimo jiné i na pěstování včelstev nebo skleníky.

Přibližně minutová ukázka se zaměřuje na zvířata různého druhu. Kromě zmíněných včel nechybějí ovce, prasata, slepice, krávy, psi, koně nebo jeleni. Díky včelím úlům budeme moci do naší nabídky činností přidat nejen sklizeň a následný prodej medu, získáme tím ale i další výhody pro naši vzkvétající farmu. V případě, že včely umístíme v blízkosti řepky olejky, brambor nebo třeba slunečnic, cena těchto plodin díky jejich opylování vzroste.

Mimo včel nabídne Farming Simulator 22 také skleníky, jež najdou využití pro naše hlávkové saláty, jahody nebo rajčata především v zimních měsících. V nich můžeme mnoho druhů plodin pěstovat i při opravdových mrazech.

Zdroj: Giants Software

Farming Simulator 22 vychází již za měsíc, konkrétně 22. listopadu, pro PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Google Stadia. Na závěr už zbývá jen připomenout, že titul kromě singleplayeru nabídne i online kooperaci a podporu cross-playe, díky níž bude možné hrát multiplayer s libovolnou platformou.

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.