Call of Duty Modern Warfare 2 - logo

Nové Call of Duty: Modern Warfare 2 zná své datum vydání

25. 5. 2022
Zdroj náhledu: Infinity Ward

Pomocí nového traileru odhalil Activision spolu s Infinity Ward oficiální datum vydání. Žádné překvapení se nekoná a Call of Duty: Modern Warfare 2 vyjde na podzim letošního roku.

Samotná ukázka toho o samotném COD: Modern Warfare 2 nic neříká. Minutový trailer ale přináší tu nejzásadnější informaci, a tou není nic jiného než oficiální datum vydání, které je naplánováno na 28. říjen letošního roku. Jeden bystrý insider si však všimnul i jedné další indicie v podobě je zeleného nápisu J.8.22 v čase 0:44. Nevíme, co přesně tyto zkratky naznačují, ale mohlo by to znamenat v překladu June 8, 22, což může značit, že se nějakého dalšího odhalení dočkáme 8. června 2022. Pravděpodobně to budou další informace o samotné hře.

V současnosti není ani známo, na jaké platformy nové Call of Duty: Modern Warfare 2 vyjde. Očekáváme nicméně klasickou plejádu v podobě PC, Playstation 4/5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.