Assassins Creed Black Flag - ps plus extra

Seriálový Assassin´s Creed mění showrunnera

6. 1. 2023
Zdroj náhledu: Ubisoft

Není nic lepšího než změnit showrunnera, když už je vše rozjeté. Netflixácký seriál Assassin´s Creed se tohoto kroku ale rozhodně nebojí, a tak Jeb Stuart jako vedoucí skončil. Doslova se dá říct, že byl odvelen. To je velmi překvapivé, protože Stuart jako scenárista pracoval například na Smrtonosné pasti a u Netflixu už vytvářel seriál Vikings: Valhalla. Ten sice není tak dobrý jako původní seriál Vikings a už z něj vyloženě smrdí moderní podání, přesto je to nadprůměrný počin.

Dle samotného Stuarta došlo ale ke změnám kvůli přesunutí producentů z Los Angeles do Londýna, nový tým doslova převzal Stuartovu vizi a nemohl si udělat vlastní. Opět známka Netflixu, kdy přichází jen otázka „Proč?“ Jeb Stuart také řekl, že má v seriál důvěru a věří, že všichni nakonec budou spokojení. O samotném seriálu ale nevíme vůbec nic, tak doufejme že nebude tak nepovedený jako původní velkofilm Assassin´s Creed, který proslul svou průměrností.

Patrik Klicman

Milovník her s pořádným příběhem už od prvního releasu Age of Mythology, ke kterému se dostal náhodou jako malý devítiletý kluk. Nyní je to spíš herní konzerva, která má dilema u každé nové hry, jestli ji vůbec má spustit. Jinak se jedná o vášnivého čtenáře knih a komiksů, hráče Dračího doupěte, duševního sběratele herních figurek a milovníka grilování.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.