The Last of Us Part I – Logiáš

The Last of Us brzy oslaví deset let

5. 1. 2023
 

The Last of Us je podle mého názoru jedna z nejlepších adventur všech dob. Je neuvěřitelné, že už to bude deset let, co jsme se poprvé setkali s Ellie a Joelem a prožili jejich bláznivou cestu. Naposledy jsme se s nimi mohli setkat loni v září, kdy společnost vydala The Last of Us Part I, jenž poněkud rozdělil komunitu, poněvadž někteří měli pocit, že remake je potřeba, a jiní zase nikoliv.

Na červen připadá desáté výročí vydání hry a společnost Naughty Dog plánuje u této příležitosti řadu speciálních oznámení. Jedním z nich je bližší pohled na chystaný režim pro více hráčů.

Viceprezident společnosti Naughty Dog Neil Druckmann se ve svém blogu zamýšlí nad odkazem jejich projektu a budoucností série. Vedle adaptace pro HBO, jejíž vydání je naplánováno na 15. ledna, a PC portu The Last of Us Part 1, jehož vydání je naplánováno na 3. března, se podle Druckmanna fanoušci dozvědí více o očekávaném multiplayeru, který vychází z režimu Factions z původní hry. Druckmann píše:

Zdroj: naughtydog

I když je to už deset let, zdá se, že The Last of Us teprve začíná, a tento nabitý rok jistě ukáže proč. Po loňském úspěšném uvedení The Last of Us Part I na PlayStation 5 se nemůžeme dočkat, až vám 3. března přineseme PC verzi! Více informací o vlastnostech a specifikacích PC verze přineseme ještě před jejím uvedením na trh.V červnu nás čeká desáté výročí hry a my se těšíme, až se s vámi podělíme o další informace o budoucnosti této série. Po cestě pro vás budeme mít několik zábavných překvapení, ale ještě letos vám začneme nabízet podrobnosti o naší ambiciózní multiplayerové hře The Last of Us. S týmem vedeným Vinitem Agarwalem, Joem Pettinatim a Anthonym Newmanem se tento projekt rýsuje jako nový, svěží zážitek našeho studia, který však bude mít kořeny ve vášni Naughty Dog pro poskytování neuvěřitelných příběhů, postav a hratelnosti. Poprvé jsme se s vámi o koncept projektu podělili již v loňském roce a doufáme, že tento nový koncept níže vás ještě více nadchne pro to, na čem náš tým pracuje.

Zdroj: Volný překlad

Uvidíme, co si pro nás společnost připraví, možná se dozvíme, že se skutečně chystá třetí díl. To je jedna z věcí, o které se hodně mluví. Osobně si nemyslím, že se dočkáme případného třetího dílu, alespoň ne v blízké budoucnosti, a pokud ano, pravděpodobně se nebude jednat o Ellie, ale o jinou postavu.

Michal Mráz

Hraní her podlehl už jako malý kluk díky svým retro srdcovkám jako byl Doom, Quake, Wolf a Duke Nukem. Skoro žádný žánr mu není cizí, ale nejraději má RPG, FPS a TPS hry. Jeho seznam dohraných her je delší než účtenka nákupu za doby korony. Jakmile vyjde nějaká nová hra jeho gusta, ihned se po ní sápe.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.