The Lord of the Rings Gollum - Cover

The Lord of the Rings: Gollum vyjde někdy kolem léta

25. 1. 2023
Zdroj náhledu: igdb.com

Titul studia Daedalic The Lord of the Rings: Gollum tak nakonec přeci jen vyjde. Podle posledních informací měl sice dorazit už loni, nicméně jak je moderním zvykem, byl odložen. Adventura v hlavní roli se Sméagolem musela být prodloužena, aby autoři měli dostatek času na další přípravu a přinesli hráčům lepší zážitek. Těch měsíců je už ale za námi hodně, takže vzniká otázka, kde ta hra sakra je?

Podle nejnovější finanční zprávy Naconu bylo uvedeno, že hra by měla vyjít někdy v polovině fiskálního roku 2023 až 2024, což znamená někdy během 1. dubna až 31. září 2023. Dává to smysl? Ne, ani moc ne, The Lord of the Rings: Gollum byl oznámen v během roku 2019 a zpoždění tak nabírá na letitosti, protože původně měla hra vyjít už v roce 2021. Nicméně zpráva upozorňuje a klade důraz právě na letošní vydání. Nechme se tedy překvapit, ostatně lepší pozdě než nikdy.

Patrik Klicman

Milovník her s pořádným příběhem už od prvního releasu Age of Mythology, ke kterému se dostal náhodou jako malý devítiletý kluk. Nyní je to spíš herní konzerva, která má dilema u každé nové hry, jestli ji vůbec má spustit. Jinak se jedná o vášnivého čtenáře knih a komiksů, hráče Dračího doupěte, duševního sběratele herních figurek a milovníka grilování.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.