wwe2k22 - náhledovka

Wrestlingová hra WWE 2K22 má své datum vydání a oficiální trailer

23. 8. 2021
Zdroj náhledu: 2K Games

Nadcházející profesionální wrestlingová hra WWE 2K22 konečně odhalila oficiální datum vydání, které se však bohužel uskuteční až příští rok. Oznámení doprovází rovněž nový trailer.

WWE 2K22 bylo odhaleno již v dubnu tohoto roku na největší každoroční wrestlingové soutěži WrestleMania, letos s pořadovým číslem 37. Nyní, po skoro pěti měsících od oznámení, se můžeme podívat na oficiální trailer, který mimo jiné prozrazuje také datum vydání. Nový díl vyjde až v březnu příštího roku, čímž odpadají spekulace, podle nichž měl WWE 2K22 vyjít letos na podzim. Pro zaryté fanoušky to je jistě nemilá zpráva, jelikož poslední a nepříliš povedené pokračování WWE 2K20 vyšlo již bezmála před dvěma lety. Vzhledem k nevalné kvalitě jeho zpracování se nejednalo o úplně důstojné pokračování série, a tak věříme, že s příchodem WWE 2K22 se pošramocená pověst série o něco zlepší. Na minulý rok plánovaný WWE 2K21 byl nakonec zrušen z důvodu špatných prodejů předešlého dílu.

WWE 2K22 slibuje i několik změn, kterými by se série chtěla dostat zpátky na výsluní. Těšit se můžeme na nové ovládací prvky a přepracovaný engine, jenž slibuje ohromující grafiku. Více podrobností se dle oficiálního twitterového účtu dozvíme v lednu.

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.