Genshin Impact - nahled

Kuše by mohla být další zbraní ve hře Genshin Impact

27. 11. 2021
Zdroj náhledu: miHoYo

Nedávný únik informací ze hry Genshin Impact ukázal, že kuše by mohla být novým typem zbraně v nedaleké budoucnosti. Genshin Impact vzal herní průmysl útokem a jeho hráčská základna se co dnem rozrůstá. Nové aktualizace obvykle přináší velký humbuk, zvláště pokud předchozí úniky informací obsahovaly novinky o zcela nových postavách, které mají být přidány v budoucnu.

Boj je jednou ze základních mechanik celé hry a každá postava má svůj určitý typ zbraně, kterou může levelovat a upgradovat. Nedávno se však ukázalo, že by hra mohla dostat zcela nový typ zbraně. V současné době existuje celkem pět typů zbraní, ale vývojář miHoYo nikdy nepopřel možnost budoucího přidání nových typů. Před pár dny se ukázalo, že existuje šance, že by hráči právě takového přídavku mohli v budoucnu dočkat. Uživatel Twitteru, Project Celestia, zdvojnásobil tuto fámu a tvrdil, že nový typ zbraně je v současné době ve výrobě.

Přidání nové zbraně by jistě mělo obrovský dopad na aktuální metu ve hře, zvláště pro hráče, kteří mají všechny zbraně na maximálním levelu. V současné době jsou hráči claymore obvykle nejsilnějšími postavami ohledně DPS, ale to by se mohlo v budoucnu změnil. Navzdory skutečnosti, že se nová postava přidává každých pár týdnů, si často hráči stěžují že s pěti typy zbraní se boj zdá často být monotónní, zvláště pro ty zkušenější.

Novou zbraní by mohla být podle všeho kuše, která může mít zajímavou mechaniku podobnou luku. Dvě věci se s největší pravděpodobností změní, a to budou draw time a damage. Přestože se zdá, že hojnost postav je jednou z největších předností hry, hráči si často stěžují, že pouze pět typů nestačí a přidávání nových typů zbraní by mělo být synchronizováno s rozšířením postav.

Tyto změny obvykle znamenají, že miHoYo chce do hry přidat více bojové rozmanitosti, což nechalo mnoho fanoušků přemýšlet, kdy bude použitelný prvek Dendro. Ten je zatím jediný prvek ve hře, který je hráči nepoužitelný. Ještě může nějakou chvíli trvat, než Dendro do hry dorazí, vzhledem k tomu, že přidání může být složité kvůli mechanice jeho prvků. Tento prvek byl vždy spojen s oblastí Chasm, o které se říká, že je jednou z nadcházejících oblastí Genshinu.

Zdroj: gamerant.com


Článek pro Gaming Professors napsal Michael Pavlík.

Gaming Professors

Externí redaktoři nám občas podají pomocnou ruku. Každý se svou specializací zaměřuje na jiné typy her a dohromady tak pokrývají širokou škálu herních žánrů. Přidat se můžeš i ty!

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.