Nové vzhledy PS - úvodka

Sony odhalila nové vzhledy pro konzoli PS5 a ovladače DualSense

14. 12. 2021
Zdroj náhledu: Sony

Sony s radostí odhaluje nové barvy, které se připojí k nabídce barevného příslušenství PS5 již příští měsíc. Bude se jednat o barvy růžová, hvězdná modrá a galaktickáu fialová. Kromě již dříve vydaných barev pro ovladač DualSense – kosmické červené a půlnoční černé, budou od ledna 2022 celosvětově dostupné na trhu nové barvy inspirované galaxií.

V nabídce budou také nové kryty konzolí PS5, které ladí se všemi barvami ovladačů DualSense inspirovaných galaxií v barvách půlnoční černá, kosmická červená, růžová, hvězdná modrá a galaktická fialová.

Tyto nové kryty konzole jsou pěkné a snadno se používají – jednoduše sejmete původní bílé kryty konzole PS5 a zacvaknete na jejich místo kryt nový. Kryty konzole PS5 budou k dispozici jak pro PS5 s mechanikou, tak pro PS5 digitální verzi a prodávat se budou samostatně.

Zdroj: Sony

Zdroj: SonyPřesná data uvedení nových barev bezdrátového ovladače DualSense a nových krytů konzole PS5 ve vybraných regionech se mohou lišit podle lokality. V České republice je u lokálních prodejců můžeme očekávat na skladu v průběhu měsíců leden a únor. Doufáme, že se vám nové vzhledy líbí, a přejeme úspěšné pořízení.

Zdroj: blog.playstation.com


Článek pro Gaming Professors napsal Samuel Pernica.

Gaming Professors

Externí redaktoři nám občas podají pomocnou ruku. Každý se svou specializací zaměřuje na jiné typy her a dohromady tak pokrývají širokou škálu herních žánrů. Přidat se můžeš i ty!

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.