little devil inside úvod

Little Devil Inside vyjde v zimě 2022

20. 12. 2021
Zdroj náhledu: igdb.com

Zainteresovaní hráči této hry možná doufali, že akční dobrodružství vyjde někdy na začátku roku 2022. Stylový Little Devil Inside měl poprvé své odhalení už v roce 2020. Nedávné zpoždění posunulo hru až na příští rok. Zdá se však, že nedávným příspěvkem na Instagramu PlayStation informuje o zajímavé novince. Čekání na titul budeasi o něco delší, než se některým fanouškům asi líbí. Sony předvedla na začátku tohoto roku na PlayStation State of Play některé velmi osobité hry jako například Little Devil Inside. Zdá se, že vizuální stránka je tím, co hru odlišuje, což může být případ mnoha nezávislých titulů. Tento titul Neostream Interactive mnozí viděli, ale nyní si musí fanoušci na hru ještě asi rok počkat.

Podle příspěvku na Instagramu PlayStation si vydání Little Devil Inside naplánováno na zimu 2022. Hra se objevila i v sestřihovém videu pro nezávislé hry, které mají být spuštěny příští rok. Tento titul nemá být exkluzivitou pro PlayStation, ale Sony ho intenzivně propaguje. Jednou z věcí, která dělá tuto nezávislou hru speciální, je jedinečná směs nesourodých témat a roztomilých vizuálů. O hře se říká, že je lovecraftovské povahy. Jelikož tu nalezneme podivná témata nočních můr. Pro malé hrdiny tak nepochopitelná. Dichotomie přehnaných šancí a mrazivých padouchů proti rozkošným vizuálním prvkům a protagonistům, kteří se zdají být proti všem předpokladům. Zdá se, že tento malý ďábel uvnitř je ambiciózní nezávislý titul.

Hra je 3D akční adventura z pohledu třetí osoby s prvky hraní rolí a přežití. Bude také mít průzkum v otevřeném světě, lze jej hrát v single i multiplayeru a další. Asi by nemělo být překvapením, že vývoj hry nějakou dobu trvá. Pokud vše půjde dobře a podaří se mu proklouznout na konci roku 2022, mohl by skončit jako jeden z nejlepších nezávislých titulů roku. Kvalita nezávislých her za posledních pár let stoupla.

Zdroj: igdb.com

Little Devil Inside je ve vývoji pro PC, PS4, PS5, Switch a Xbox One.

Zdroj: gamerant.com

Petra Svobodová

Ke hraní se dostala jako malá, když s tatínkem hráli na TV konzoli Maria a tanky. Na střední začala hrát s nejlepší kamarádkou wowko a už u hraní zůstala. Nejoblíbenější herní sérií je Dragon Age (dohraná snad milionkrát). Převážně hraje hororovky a příběhové hry. Ráda si přečte dobrou knihu, sleduje horory a miluje kávu.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.