Coca-Cola Zero Sugar Byte - herní doplňky

Coca-Cola už má také své vlastní herní doplňky

3. 5. 2022
Zdroj náhledu: SCUF

Na začátku dubna letošního roku byla představena limitovaná edice Coca-Cola Zero Sugar Byte s příchutí pixelů jakožto „zdravější“ náhrada energetických nápojů. Tato edice se konečně začala prodávat a zdá se, že si Coca-Cola schovávala ještě nějaké to překvapení na odstartování prodeje. Ve spolupráci se společností SCUF představila sadu herních doplňků, která se skládá z klávesnice, sluchátek, rozměrné podložky pod myš a herního ovladače. Všechny produkty mají společnou světle fialovou barvu s černými, růžovými a zářivě zelenými prvky… ostatně vychází z designu plechovky Coca-Cola Zero Sugar Byte. Druhým společným znakem je značně přemrštěná pořizovací cena (bez započítaného poplatku za dopravu).

Ovladač Reflex Pro Byte nese cenovku 249,99 dolarů (necelých 6 000 Kč), sluchátka H1 Byte zase 149,99 dolarů (necelých 3 500 Kč), klávesnice Corsair K65 Mini Byte je za 129,99 dolarů (mírně přes 3 000 Kč) a nejlevnější položkou se stává podložka Corsair MM350 Pro Byte za 59,99 dolarů (necelých 1 500 Kč).

Zdroj: SCUF

Bohužel pro nás se jedná o stejnou pohádku jako u zmiňovaného nápoje. Do České republiky si ani jeden z těchto kousků neobjednáte. Pokud tedy nebydlíte v Hongkongu, Číně, Argentině, Kolumbii, Paraguayi, Mexiku či Spojených státech, nechte si rovnou zajít chuť. Nezbývá nám než mít opět oči pro pláč, ale kdybyste se přece jen chtěli dozvědět více podrobností, zamiřte na oficiální stránky.

Zdroj: scufgaming.com/byte

Tagy:

Nikola Erlebachová

Indie a RPG hry jsou její slabostí a rozhodně se tím netají. Jako prcek nakoukla do pootevřených dveří herního světa díky Mariovi na starých žlutých kazetách. Dovnitř ji úplně vtáhla až její druhá polovička a od té doby si svět bez her neumí představit. Umělecká duše, která nevyhledává jen nejnovější kousky, ale občas sáhne také pro starší tituly, nejlépe s pořádným metalovým soundtrackem.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.