Warhammer 40 000 Mechanicus - Epic Games

Epic Games Store rozdává indie hororovku a hru ze světa Warhammer 40,000

27. 10. 2022
Zdroj náhledu: Bulwark Studios

Jako každý čtvrtek, i dnes nám obchod Epic Games Store přináší zajímavé hry zdarma v rámci čtvrtečního rozdávání. Po dobu následujících sedmi dní si do našich knihoven můžeme přidat dvojici her Saturnalia a Warhammer 40 000: Mechanicus.

Saturnalia

Saturnalia od vývojářského studia Santa Ragione je indie hororová hra inspirovaná italskými hororovými filmy. Ve hře se vžijete do role čtyř různých postav, které jsou navzájem propojeny pomocí tajemného příběhu, odehrávajícího se ve starobylé vesnici v italské Sardinii.

Saturnalia bude v obchodě Epic Games Store dostupná do 3. listopadu 2022.

Warhammer 40 000: Mechanicus

Druhým titulem v dnešní rozdávačce navštívíme svět Warhammer 40 000, konkrétně s podtitulem Mechanicus, v němž převezmete kontrolu nad technologicky nejvyspělejší armádou v Impériu – The Adeptus Mechanicus. V této taktické strategické hře bude důležité každé vaše rozhodnutí, jež ovlivní výsledek mise.

Warhammer 40 000: Mechanicus bude rovněž k dispozici do 3. listopadu 2022.

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.