theHunter - epic games

1000 retro her a lovecký simulátor zdarma na Epic Games Store

25. 11. 2021
Zdroj náhledu: igdb.com

Jako každý čtvrtek, i dnes se můžeme těšit na novou nabídku her od společnosti Epic Games, které si můžeme po dobu sedmi dní přidat zcela zdarma do naší knihovny. Dnes si můžeme naši sbírku rozšířit o loveckou hru theHunter: Call of the Wild a speciální balíček pro platformu Antstream.

theHunter: Call of the Wild

TheHunter: Call of the Wild od studia Expansive Wild nabízí atmosférický a realistický otevřený svět, v němž se vydáváte na lov různých druhů zvířat. Titul nabízí několik možností lovu, od luků se šípy až po širokou škálu střelných zbraní. To vše v nádherném otevřeném světě, do něhož se můžete vydat sami či s kamarády v online kooperaci.

O lovecký simulátor theHunter: Call of the Wild se navíc vývojáři neustále starají a na pravidelné bázi vydávají nový bezplatný či placený obsah. Naši recenzi této hry naleznete zde.

Titul bude na Epic Games Store k dispozici do 2. prosince 2021.

Antstream – Epic Welcome Pack

Druhým produktem, jenž bude následujících sedm dní k dispozici na Epic Games Store, je speciální balíček Antstream – Epic Welcome Pack v hodnotě 14,99 dolarů, díky kterému získáte 1090 gemů pro hraní na online platformě Antstream Arcade, jež nabízí více než tisíc retro her, jako jsou Pac-Man, Mortal Kombat, Space Invaders a mnohé další.

Limitovaný balíček bude na Epic Games Store rovněž dostupný do 2. prosince 2021.

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.