Spekuluje se o nových dílech Far Cry

31. 1. 2023
Zdroj náhledu: insider-gaming.com

Webový portál Insider Gaming vykoumal, že jedno z nejznámějších herních studií pracuje na dvou nových hrách Far Cry. Jednou z nich by mělo být klasické pokračování příběhového singleplayeru a druhou variantou má být jeho multiplayerové opozitum. Tyto spekulace rozvířily sérii diskusí a spekulací, jestli nová epizoda posune díl výraznějším směrem napřed, nebo jen jde o další oživování a rekonstrukci populárního Far Cry 3. Subjektivně si myslím, že Ubisoft další díl nasměruje resuscitačním směrem jeho starších verzí. Víc naděje vkládám do případného multiplayeru. P

odle Insideru bude nové prostředí na Aljašce, takže divočina nebude chybět. Nová verze Ubisoftu by už měla běžet v engine Snowdrop, stejně jako i další nové hry od Ubisoftu, třeba ohlašovaný Avatar: Frontiers of Pandora. Na konec je třeba podotknout, že nejde o oficiální informace, ale o spekulace, ke kterým se Insider dostal z interních anonymních zdrojů Ubisoftu. Každopádně zahrát si nový díl s pocity, jaké měl člověk za zlaté éry trojky, je zbožné a upřímné přání. Vývojářům v tomto ohledu jenom držíme prsty, i když někde uvnitř pesimisticky víme, jak to dopadne. Abych to neukončil v záporném duchu, pojďme nostalgicky zavzpomínat na staré časy tímto videem:

Pavol Kunca

Pavol je typický vášnivý hráč, ktorý na hry nemá čas. K hernej stoličke ho posadila stará dobra 1.6, ktorej sa drží do dnešných dní. Akčné strieľačky sú jeho „domovské vody“ a preto nedá dopustiť na herné série ako Far Cry alebo Mafia. Nevyhýba sa ani stratégiám, športovým, či rôznym puzzle logickým hrám. Ako perfekcionista rád dohráva hry na 110%, kedy loví každý jeden možný achievement. Okrem hrania sa rád vzdeláva, veľa cestuje a ani šport či kniha mu nie sú cudzie pojmy. Rozhodne nejakým tým pivečkom s priateľmi nepohrdne.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.