Spider-Man 2 - Cover

Spider-Man 2 se konečně ukázal v plné kráse

25. 5. 2023
Zdroj náhledu: Sony

Insomniac Games se vrací s prvním skutečným pohledem na svou novou hru Spider-Man 2. Trailer začíná dlouhým úvodem o klasickém Spider-Manově padouchovi Kravenovi, načež je vyslán do nejnebezpečnějšího loviště, jaké existuje: Manhattanu. Trailer pak přechází do prodlouženého herního segmentu, který ukazuje Petera Parkera v symbiontem infikovaném Spideyho obleku na lovu Lizarda – ne proto, aby s ním bojoval, ale aby ho zachránil před Kravenem. Když to kvůli mnoha Kravenovým nohsledům nestihne, hráči se mohou přepnout do hry za Milese a pomoci mu místo něj. Trailer také naznačuje několik dalších postav, které by se ve hře mohly někdy objevit, včetně Black Cat, Prowlera, Wraitha a Tombstona.

První hra ze série Spider-Man od Insomniacu vyšla v roce 2018. Spin-off s Milesem Moralesem, nazvaný Marvel's Spider-Man: Miles Morales, dorazil v roce 2020. Nyní, s Marvel's Spider-Man 2, Insomniac spojuje oba hrdiny dohromady, ale to nutně neznamená, že jsou po celou dobu na stejné misi. Zatímco první spekulace hovořily o tom, že Marvel's Spider-Man 2 bude kooperativní hra, nebo dokonce bude obsahovat větší multiplayerovou složku, Insomniac tyto zvěsti nedávno na Twitteru utnul a prostřednictvím svého oficiálního účtu dal zvídavému fanouškovi najevo, že hra nebude kooperativní, ale půjde pouze o dobrodružství pro jednoho hráče.

František Hampl

K prvním hrám přičuchl už ve školce, ale do hraní ho pořádně až na základce vtáhla první Mafie, druzí simíci a třetí Heroes of Might and Magic. Hry ho od té doby nepustily, PC velice rychle doplnil „PSPéčkem“, od kterého přesedlal k větším konzolím, a dnes už je hrdým konzolistou. Jeho hlavním zájmem jsou příběhové adventury a RPGčka, ale nepohrdne ani dobrou strategií či karetkou. Pokud nepřebývá ve svém hráčském doupěti plném Lega a deskovek, tráví nejvíce času v kině a na farmačce.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.