Evil Dead: The Game náhledový obrázek

Evil Dead: The Game se odhalí na E3

10. 6. 2021
Zdroj náhledu: Saber Interactive

Evil Dead: The Game se tento týden konečně dočká prvního odhalení gameplaye, které ukáže dlouho očekávanou hororovou hru.

O hře Evil Dead se mluví již delší dobu a bylo oznámeno, že projekt má na starosti společnost Saber Interactive. Vyjít má prý ještě letos, ale dosud jsme neviděli žádné záběry ze hry samotné. To se naštěstí tento týden změní díky nadcházející akci E3 2021. Oficiální účet hry na Twitteru prozradil, že se na ni poprvé podíváme již tento čtvrtek. Odhalení proběhne v rámci akce Summer Game Fest, jehož začátek je naplánován na čtvrtek 10. června v 19:00 GMT / 14:00 EDT / 11:00 PDT.

Stejně jako ve hrách Friday The 13th: The Game a Dead by Daylight se tým přeživších postaví proti jedinému hráči, který se je snaží vypátrat a zastavit. Možná pak na konci kola získáme také nějaké body, které můžeme použít na různá vylepšení, ale to je zatím jen můj odhad. Doufejme, že se na samotné konferenci dozvíme více.

Od ostatních her tohoto žánru se však Evil Dead: The Game bude lišit tím, že nejznámější postavy zde budou právě přeživší. Ostatní konkurenční tituly kladou velký důraz hlavně na samotné vrahy, kteří loví ostatní hráče a celkově jim znepříjemňují hru, ale přeživší v Evil Dead pocházejí z celé slavné série a to dělá titul jedinečným.

Zdroj: Saber Interactive

Byla potvrzena účast několika známých tváří, v čele se samotným Ashem (Brucem Campbellem – nedokážu si představit, že by Ashe daboval někdo jiný, to bych titul okamžitě bojkotoval). K obsazení se připojí i další oblíbenci fanoušků. Účast potvrdili Cheryl Williams, Scotty z Evil Dead, Arthur z Armády temnot a Kelly a Pablo z Ash vs. Evil Dead.

Datum vydání hry zatím bohužel nebylo potvrzeno, ale doufáme, že se ve čtvrtek dozvíme více. Očekává se, že Evil Dead: The Game vyjde letos na PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One, PC a Nintendo Switch.

Michal Mráz

Hraní her podlehl už jako malý kluk díky svým retro srdcovkám jako byl Doom, Quake, Wolf a Duke Nukem. Skoro žádný žánr mu není cizí, ale nejraději má RPG, FPS a TPS hry. Jeho seznam dohraných her je delší než účtenka nákupu za doby korony. Jakmile vyjde nějaká nová hra jeho gusta, ihned se po ní sápe.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.