The Long Dark – náhledov obrázek

The Long Dark v tomto roce obdrží placené DLC

2. 5. 2022
Zdroj náhledu: thelongdark.com

Hinterland Studio ve svém vývojářském deníku pro rok 2022 oznámilo příchod season passu pro survival The Long Dark. Půjde o vůbec první placené DLC od data vydání základní hry.

V dubnové aktualizaci zakladatel studia Raphael van Lierop mluvil o změnách, které The Long Dark čekají. Vývojáři by chtěli oddělit sandbox od příběhové části, protože se hra neustálým nárůstem rozsahu a složitosti začala měnit v něco těžce uchopitelného.

Se spojením těchto dvou módů šla ruku v ruce spousta technických problémů, jež znemožňovaly určité zásahy.

Podle Raphaela mohou hráči očekávat „zcela novou éru aktualizací obsahu, který survival titulu vdechne nový život".

DLC by mělo přijít v druhé polovině tohoto roku. Jednalo by se o placený obsah formou season passu, jenž by nabídnul 15–18měsíční aktualizaci kampaní. Součástí budou také nové regiony, výzvy, mechaniky a další.

Pro případ, že byste o season pass v plné ceně nestáli, jej bude možné rozdělit do „3–4 samostatných balíků“. Přesto bychom se měli v tomto roce dočkat i obsahu zdarma.

Daniel Konečný

K hrám poprvé přičichnul u kazetových konzolí, jejichž éra se toho času brala pomalu ke konci. Po druhé okusil kouzlo digitálních světů u hry Age of Empires II, kterou našel na počítači svých prarodičů. Krátce na to to byl Minecraft, pak moba hry a postupně to s ním šlo víc a víc z kopce. Dnes se věnuje nezávislým titulům, obzvláště pak těm, které se netají svými pixely.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.