Bruce Straley představil své nové studio náhled

Bruce Straley představuje své nové vývojářské studio

21. 7. 2022
Zdroj náhledu: Wildflower Interactive / YouTube

Herní režisér Bruce Straley se dá považovat za veterána v herním průmyslu. Spolupracoval na velice známých titulech, jako je série Uncharted nebo The Last of Us. V roce 2017 se tento excelentní vývojář her rozhodl opustit herní průmysl, jelikož si už nebyl jistý, zda vůbec má chuť vytvářet nové hry. Jak se ale nyní ukázalo, někdo jako on jen tak odejít z této branže nedokáže.

Bruce Straley po pěti letech oznámil svůj návrat a představil své nové vývojářské studio nesoucí název Wildflower Interactive. K tomuto oznámení posloužilo video, kde Bruce popisuje, jak si začal uvědomovat, kolik by toho v herním průmyslu ještě chtěl dokázat. S přáteli tedy začali prototypovat a dávat dohromady všechny svoje nápady, u kterých si uvědomili, že jsou ve skutečnosti velice dobré.

K vytvoření své nové hry sestavil tým a založil již zmíněné studio Wildflower Interactive. Jeho cílem bylo, aby zde bylo přátelské pracovní prostředí plné lidí s dobrým srdcem. Takhle zní jeho slova v oznamovacím videu. Dále zmínil, že kromě perfektního týmu má i nějaké partnery, kteří tento sen promění ve skutečnost. Detailnější informace o jeho nadcházejícím počinu zatím známy nejsou, nicméně věřím, že Bruce Straley a jeho tým přijdou s originální hrou, a už teď se těším na první trailer.

Adéla Pfefrová

Od útlého dětství sledovala staršího bratra, jak hraje hry. A nakonec se to i pro ni stalo její vášní. V současné době téměř každý den ztrácí své nervy u hry Counter-Strike: Global Offensive, kterou hraje dlouhých 5 let. Její slabostí jsou rozhodně survival hry, jako například The Long Dark nebo The Forest. Svojí povahou je extrovert, když zrovna nesedí u her nebo seriálů, ráda poznává nové lidi a věnuje všechen svůj volný čas svým přátelům a rodině.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.